Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(ΠΟΣΕΕΠΕΑ)
Βερανζέρου 14, Αθήνα - www.poseepea.blogspot.com - poseepea@yahoo.gr



Αγαπητοί συνάδελφοι, κατά την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων, διαπιστώσαμε διάφορα προβλήματα εγγραφής του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ για να διορθωθούν οι παραλήψεις.
Για να ενημερωθείτε επισκεφθείτε το παραπάνω blog(www.poseepea.blogspot.com) και διαβάστε τα παρακάτω.
1. Στο πεδίο «ΚΛΑΔΟΣ», δεν υπάρχουν οι κλάδοι μας και προκειμένου να μην αμφισβητηθεί η εκπαιδευτική μας ιδιότητα στην ενιαία αρχή πληρωμών του δημοσίου, προτείνουμε (και σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους) να επιλέξετε /άλλο/ και να συμπληρώσετε: ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ή ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
2. Στο πεδίο «ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ», επιλέγετε /άλλο/ και συμπληρώνετε την ειδικότητά σας.

Αυτές οι επιλογές έχουν ως συνέπεια να μην ανοίγει παρακάτω το πεδίο «ΒΑΘΜΟΣ», οπότε επιλέγετε πάλι /άλλο/ και πληκτρολογείτε το βαθμό σας.
Επίσης, η εισαγωγή των δικών μας κλάδων και ειδικοτήτων, έχει ως αποτέλεσμα κατά την καταχώρηση των πτυχίων μας (ειδικά του εξωτερικού) να μην ανοίγει η επιλογή «ΣΥΝΑΦΕΣ», οπότε στην επισκόπηση να φαίνονται τα πτυχία μας ως μη συναφή.
Από την επικοινωνία μας με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και τον υπεύθυνο των Πληροφοριακών Συστημάτων, μας ενημέρωσαν ότι αυτό δεν έχει κάποια συνέπεια και βρισκόμαστε σε επικοινωνία μαζί τους για να διορθώσουν την παράλειψη και κατά την τελική επεξεργασία των δεδομένων θα ενημερωθούμε καταλλήλως.

Επίσης, υπάρχει δυσκολία με την καταχώρηση των πτυχίων ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ-ΑΣΠΑΙΤΕ, προσπαθείστε να τα εισαγάγετε με κάποιο τρόπο, καθώς θα πρέπει να αιτιολογηθεί το Π.Ε., εφόσον κάποιοι συνάδελφοι είναι απόφοιτοι Τ.Ε.Ι.

Για την εγγραφή παραπάνω του ενός πτυχίου, καταχωρείτε το πρώτο και πατάτε προσθήκη. Καταχωρείτε το δεύτερο πάνω στο πρώτο και πατάτε πάλι προσθήκη, κ.ο.κ. Στο κάτω μέρος της σελίδας εμφανίζονται προοδευτικά όλα τα εισαχθέντα πτυχία. Επίσης, εισάγετε ακόμα και πτυχία που δεν υπολογίζονται στην υπηρεσιακή σας εξέλιξη.

Καλή επιτυχία και φροντίστε να ενημερώσετε όσο πιο πολλούς συνάδελφους μπορείτε.


Βούγιας Βασίλης

Κατσούλη Τούλα