Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας υπενθυμίζουμε ότι, όπως αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.  στις 14 Νοεμβρίου 2016, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η Ολομέλεια των Προέδρων με τη συμμετοχή των αιρετών εκπροσώπων των Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., στα γραφεία της Ομοσπονδίας και του ΣΕΕΠΕΑ Α.,στην οδό Πανεπιστημίου 59.
                                                                                                             
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1) Σχεδιασμός –οργάνωση συγκέντρωσης υπογραφών,από τους Περιφερειακούς Συλλόγους, στο Ψήφισμα του Συντονιστικού των φορέων Ειδικής Εκπαίδευσης για  μόνιμους διορισμούς Ε.Ε.Π. –Ε.Β.Π.

2) Ενημέρωση –συζήτηση για τα υπηρεσιακά θέματα της Επιτροπής, η οποία πρόσφατα  συστάθηκε στο ΥΠ.Π.Ε.Θ. (μεταξύ των θεμάτων και το ζήτημα του Ενιαίου Πίνακα για τους αναπληρωτές Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.).

3) Οργανωτικά ζητήματα της λειτουργίας της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. 
Επιπλέον τέθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., όσοι Σύλλογοι δεν ανταποκρίνονται συστηματικά στις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την Ομοσπονδία, να γίνει πρόταση προς την συνέλευση των αντιπροσώπων για κυρώσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού. 

4) Ζητήματα διοργάνωσης του φετινού Φεστιβάλ Φορέων Ειδικής Εκπαίδευσης.

5) Προτάσεις των μελών για περαιτέρω δράσεις της Ομοσπονδίας