Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση για τις εκλογές από την αν.αιρετή στο Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., κα Σ.Κολοβού

Λάβαμε και δημοσιεύουμε, την ανακοίνωση της αν.αιρετής στο ΚΥΣΕΕΠ, κας Σταυρούλας Κολοβού. 

 

 

Ανακοίνωση της Σταυρούλας Κολοβού για τις εκλογές


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους άλλους συναδέλφους που εκλέχτηκαν στο Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και στα Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και τις ευχές μου για μια δημιουργική, δυναμική και αγωνιστική θητεία με γνώμονα τη δικαιοσύνη, την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και την ενότητα για το συμφέρον όλων των συναδέλφων.

Επίσης, ευχαριστώ όλα τα μέλη στις εφορευτικές επιτροπές που μόχθησαν και κατάφεραν να διεξάγουν με άψογο τρόπο και σε άριστο κλίμα τις εκλογές αυτές.
Είμαστε λίγοι σε αριθμό, με πολλές ειδικότητες, αλλά αναγκαίοι και απαραίτητοι, και μόνο ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει και αυτό που αξίζει στην Ειδική Εκπαίδευση. Φέτος βιώσαμε την ήττα της Ειδικής Εκπαίδευσης, την ήττα της Συμπερίληψης, την ήττα της εκπαίδευσης των μαθητών με Αναπηρία ή /και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, την ήττα των οικογενειών τους και την ήττα των κλάδων μας. Ήταν μια χρονιά που υπήρχαν οι πιστώσεις, υπήρχε το ανθρώπινο δυναμικό, που χρόνια τώρα καλύπτει τις πάγιες ανάγκες της Ειδικής Εκπαίδευσης, αλλά δυστυχώς κάποιες πιθανά ενέργειες ή παραλείψεις μας οδήγησαν στην μη έγκαιρη πρόσληψη των αναπληρωτών των κλάδων μας.

Ελπίζω να δοθούν άμεσα λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, να αποδοθούν οι ευθύνες όπου και αν υπάρχουν και προσδοκώ στη στελέχωση όλων των δομών με μόνιμο Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό.

Θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεσή σας και θα με βρείτε συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη στην επίλυση όλων των δίκαιων αιτημάτων σας.


Με εκτίμηση,
Σταυρούλα Κολοβού
Κοινωνική Λειτουργός στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Κοζάνης
Αναπληρωματικό Αιρετό μέλος του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.
e-mail: roulako7@gmail.com