Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΣΕΕΑΠΙΝ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ











Κέρκυρα 19/10.2016
Αρ. Πρωτ: 18
Προς: ΠΟΣΕΠΕΑ
Μέλη ΣΕΕΑΠΙΝ
Μέλη Οργανωτικής Ομάδας ΕΕΠ- ΕΒΠ

Θέμα: "Στήριξη ΣΕΕΑΠΙΝ στο κάλεσμα για Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο"

Ο Σύλλογος Ειδικοτήτων Ειδικής Αγωγής, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, έχοντας αποδείξει και στο παρελθόν το αγωνιστικό του πνεύμα, χαιρετίζει και αγκαλιάζει την πρωτοβουλία μελών ΕΕΠ - ΕΒΠ απο όλη την χώρα, για κάλεσμα σε μια μαζική κινητοποίηση - διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.  Δικαιώματα τα οποία βλέπουμε να καταπατώνται, κρατώντας τα μέλη ΕΕΠ ΕΒΠ σε διαρκή ανασφάλεια και ανεργία και θέτοντας παράλληλα, σε σοβαρό κίνδυνο τις δομές Ειδικής Αγωγής , οι οποίες υπολειτουργούν, ως αποτέλεσμα της μη έγκαιρης και επαρκούς στελέχωσής τους.
Καλούμε με τη σειρά μας, τα μέλη του Συλλόγου μας που δύνανται, να παρευρεθούν στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω απο το Υπουργείο Παιδείας, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, 12μ.μ. για να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν και να ακουστεί ηχηρά η φωνή μας.
Επιπρόσθετα, ενημερώνουμε ότι και σε τοπικό επίπεδο, δεν εφησυχάζουμε αλλά είμαστε στην διαδικασία αντίστοιχης παράστασης διαμαρτυρίας, εντός των ημερών, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς της Εκπαίδευσης και Συλλόγους Γονέων.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος                                                                Η Γραμματέας
Μαρία Αγάθου                                                   Αννέτα Καββάδα