Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

06-10-2016: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.Β.Π. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σύμφωνα  με ενημέρωσή μας και από το υπουργείο και από την Π.Δ.Ε. Κ.Μακεδονίας, επειδή οι ενστάσεις των υποψηφίων αναπληρωτών του Ειδικού Βοηθητικού  Προσωπικού είναι πολλές, τα πορίσματα της εξέτασής τους από το Α.Σ.Ε.Π. έρχονται στη συγκεκριμένη Π.Δ.Ε. σταδιακά.  

Από την Π.Δ.Ε. Κ.Μακεδονίας, για κάθε μία εξετασθείσα ένσταση που παραλαμβάνεται, ακολουθεί (με βάση το πόρισμα του Α.Σ.Ε.Π.) η διόρθωση/ο υπολογισμός εκ νέου ως προς τη μοριοδότηση του υποψηφίου και στη συνέχεια η διόρθωση της θέσης του στον πίνακα. Ωστόσο αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα καθώς πολλές ενστάσεις αφορούν σε θέματα προϋπηρεσίας, τα οποία μπορεί ακόμη και για την ίδια ένσταση να έχουν περισσότερες της μίας διαφορετικές τροποποιήσεις (πχ. για διαφορετικά χρονικά διαστήματα εργασίας, διάρκειας απασχόλησης, κοκ).

Σύμφωνα με το υπουργείο, ως προς την εξέταση από το Α.Σ.Ε.Π. των ενστάσεων υποψήφιων αναπληρωτών Ε.Β.Π. που απομένουν, αυτή θα ολοκληρωθεί εντός της σημερινής ημέρας.
Εάν πράγματι τελεσφορήσει αυτό σήμερα, είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος για τη διόρθωση της μοριοδότησης και την οριστικοποίηση του τελικού πίνακα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.