Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

δημοσιοποιούμε την επιστολή του προέδρου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, Στάθη Καρπενησιώτη, προς τους αντιπροσώπους των περιφερειακών συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας, σχετικά με τη συμμετοχή μας στην επιτροπή για τον Ανασχεδιασμό και Αναβάθμιση της Ειδικής Εκπαίδευσης, που έχει συσταθεί στο Υπουργείο Παιδείας.
Η παρακάτω επιστολή βασίζεται στις αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων την περασμένη Παρασκευή 3-6-2016, που θα δημοσιοποιηθεί άμεσα προς ενημέρωσή σας.

"Καλησπέρα συνάδελφοι,

έχει δημοσιοποιηθεί η ανακοίνωση σχετικά με την πρώτη συνάντηση για τον κοινωνικό διάλογο (βλ. σύνδεσμο στο τέλος), όπως είχε (κατά πλειοψηφία) αποφασιστεί στη συνέλευση των αντιπροσώπων.
Τώρα χρειάζεται: 
α) να κοινοποιήσετε στο mail της Ομοσπονδίας τη θέση σας για το εάν συνεχίζουμε την παρουσία μας στο διάλογο, βάσει των δεδομένων της πρώτης συνάντησης, 
β) αν αποφασιστεί συνέχεια της συμμετοχής μας στο διάλογο, παρακαλώ να πείτε τη διαθεσιμότητά σας για εμπλοκή στις υποεπιτροπές επεξεργασίας που θα δημιουργηθούν καθώς και την εξέλιξη της δουλειάς των ομάδων που συστάθηκαν στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων.
Είναι δύο βασικές προϋποθέσεις για μια αποτελεσματική εμπλοκή μας στο διάλογο.
Παρακαλώ, ως την Παρασκευή να έχετε ανταποκριθεί.

Συναδελφικά,
Στάθης Καρπενησιώτης

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ:

Υ.Γ: Ενημερώνουμε ότι η συζήτηση θα κοινοποιηθεί, όπως και η αρχική επιστολή."