Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Είναι αυτονόητο πως κάθε ειλικρινής διάλογος, μπορεί να αποβεί γόνιμος με δεδομένο ότι δεν γίνεται μονομερής εκμετάλλευση της διαφοράς ισχύος -αν υπάρχει-μεταξύ των διαλεγόμενων. Υπ'αυτή την έννοια συμφωνούμε με την επιστολή του αιρετού μας κύριου Φλογερά ότι μέχρι σήμερα οι όποιοι διάλογοι μεταξύ υπουργείου και συνδικαλιστικών ενώσεων, κατέληγαν στην επιβολή προειλλημένων υπουργικών αποφάσεων.
Παρόλα αυτά θα ήταν ανόητο να μην είμαστε στο πλευρό της Ομοσπονδίας και στη θέση της για συνέχιση του διαλόγου με το Υπουργείο, αν και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας .
Τέλος σε ότι αφορά τις υποεπιτροπές για την ΕΑΕ , λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων αλλά και λόγω άγνοιας για την γενικότερη κατάσταση της ΕΑΕ πανελλαδικά, είναι δυσχερής η συμμετοχή μας. Όμως ως ΣΕΕΠΕΑ Δυτ.Ελλάδας θα ήμασταν πρόθυμοι να στηρίξουμε με ιδέες και πράξεις τουλάχιστον σε ότι αφορά την περιφέρειά μας και αναμφίβολα υπάρχουν μεμονωμένοι συνάδελφοι που θα ενδιαφέρονταν και θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε μια τέτοια πρόκληση.
     
Εκ μέρους του ΣΕΕΠΕΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
Με εκτίμηση,
Γιώργος Αντωνιάδης-Πρόεδρος
Αγγελική Παπανικολάου-Γραμματέας