Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Βερανζέρου 14, 5ος όρ. Τ.Κ.10432, Αθήνα,  tel: 6971866081


Αθήνα, 24-9-2014

 Α. Π. 323
Προς

Τους Περιφερειακούς Συλλόγους
 Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού
Ειδικής Αγωγής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

      Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 15-9-2014,  προτείνει τη διεξαγωγή δράσεων σε όλη τη χώρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία της 3ης Δεκέμβρη, κηρύσσοντας την εβδομάδα από Δευτέρα 1-12 μέχρι Σάββατο 6-12 ως Εβδομάδα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
   Στόχος της παρέμβασης αυτής είναι για άλλη μια φορά η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στα  προβλήματα της Δημόσιας Ειδικής Εκπαίδευσης, η κινητοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού συναδέλφων και η συσπείρωση του κλάδου μέσα από ποικίλες δράσεις.
     Ενδεικτικά ο κάθε περιφερειακός σύλλογος μπορεί να αποφασίσει την οργάνωση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (θεατρική παράσταση, συναυλία, party, happening σε ανοικτούς χώρους των πόλεων), επιστημονικών  ημερίδων, συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης ή συμποσίων, καθώς και κάθε άλλη δράση κρίνει σκόπιμη προς την κατεύθυνση αυτή.
     Παρακαλούμε, αν συμφωνείτε, να μας ενημερώσετε για τις προτάσεις σας οι οποίες θα αναρτηθούν στο blog της Ομοσπονδίας προκειμένου να αποκτήσουν μεγαλύτερη δημοσιότητα. Σε δεύτερη φάση θα ήταν πολύ εποικοδομητική η ανταλλαγή προτάσεων μεταξύ των περιφερειακών συλλόγων προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης και της διάχυσης των  ιδεών.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.
 
              Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γ. Γραμματέας
          

           Σ. Καρπενησιώτης                                                      Δ. Αρβανίτης