Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/2 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

Βερανζέρου 14, 5ος όρ. Τ.Κ.10432, Αθήνα,  tel: 6974487408,

ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/2
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ

Αθήνα 21 Φεβρουαρίου 2014
               Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε αίθουσα της Μαρασλείου η συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων εκπροσώπων των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εκπαιδευτικών και του αναπηρικού κινήματος.
               Το θέμα ήταν η πρόσκληση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για ενίσχυση και υποστήριξη της προσφυγής στο ΣτΕ σχετικά με τη χρήση από το ΥΠΑΙΘ του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ στην εκπαίδευση και ειδικότερα στην ΕΑΕ.
               Συμμετείχαν με εκπροσώπους τους η ΟΛΜΕ, ο ΣΑΤΕΑ, ο ΕΝΕΛΕΑ, η ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ και εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών, καθώς και εκπρόσωπος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής.
               Στη συνάντηση μετά την αρχική ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΠΟΣΕΕΠΕΑ , έλαβε το λόγο ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους ο νομικός μας εκπρόσωπος για την προσφυγή κ. Ηλ. Κολλύρης.

             Στη συνέχεια έλαβαν το λόγο για διευκρινήσεις και τοποθετήσεις όλοι οι εκπρόσωποι οι οποίοι στο τέλος εξέφρασαν την υποστήριξη τους στην προσπάθεια μας και δήλωσαν ότι θα συζητήσουν στα συμβούλια των οργανώσεων τους το θέμα της έμπρακτης συμμετοχής τους στην νομική μας ενέργεια.