Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Το προεδρείο του Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. στη Γ.Σ. της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Λάρισας

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Αχιλλέως 37 - 41 & Μυλλέρου, 104 36 Αθήνα
τηλέφωνο: 210-5238973, fax: 210-5202798
ηλεκτρον. σελ.: http://www.oltee.gr, facebook: group Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
πληροφορίες: Σεραφείμ Κερασιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., τηλ.: 6936-449284
Αθήνα, 8-2-2013
 Αριθμ. Δ.Τ.: 031
Το προεδρείο του Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. στη Γ.Σ. της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Λάρισας
Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Λάρισας στο αμφιθέατρο κτιριακού του σχολικού συγκροτήματος του 1ου ΕΠΑ.Λ. Λάρισας. Κατόπιν προσκλήσεως, στην συνέλευση συμμετείχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σεραφείμ Κερασιώτη, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Αμπόνη, το γενικό γραμματέα Σταμάτη Σταματιάδη και το μέλος Μιχάλη Ζυπέλα.
Το προεδρείο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο, ανέπτυξε τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τα σχολεία και εκπαιδευτικούς της Τ.Ε.Ε. και παρουσίασε την πρόταση για το νέο σχολείο. Ακολούθησε γόνιμος διάλογος με ανταλλαγή απόψεων, και στη συνέχεια κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της τοπικής Ένωσης.
Η άμεση επαφή και επικοινωνία του Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. με όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, μέλη των Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. και μη μέλη, είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία στην παρούσα συγκυρία και θα επιδιώξουμε να είναι τακτική στο μέλλον, στο μέτρο του εφικτού.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Θα δίδεται το επίδομα θέσης ευθύνης και στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κος Σταϊκούρας απάντησε στην ερώτηση Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ περί της μη καταβολής του επιδόματος θέσεων ευθύνης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, λέγοντας πως θα προβεί σε τροποποίηση της εν λόγω Κ.Υ.Α με σκοπό να δίδεται και στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς το επίδομα θέσης ευθύνης του άρθρου 18 του ν.4024/2011.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Αριθμός:
6319
Τύπος:
Ερωτήσεις
Συνοδος / Περίοδος:
Α' ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
Θέμα:
Άδικη η μη καταβολή του επιδόματος θέσεων ευθύνης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.
Κόμμα:
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ
Ημερομηνία:
25/01/2013
Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
28/01/2013
Καταθέτοντες:
Αμανατίδης Γεωργίου Ιωάννης
Βαμβακά Νικολάου Ευγενία (Τζένη)
Κανελλοπούλου Ανδρέα Μαρία
Υπουργεία:
Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Οικονομικών
Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Υπουργοί:
  • Αρβανιτόπουλος Κωνσταντίνος (Υπουργός Παιδείας,Θρησκευμάτων,Πολιτισμού και Αθλητισμού)
  • Στουρνάρας Ιωάννης (Υπουργός Οικονομικών )
  • Μανιτάκης Αντώνιος (Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης)
Αρχεία Ερωτήσεων:
  • .pdf
Αρχεία Απαντήσεων:
  • .pdf

Ερώτηση στη Βουλή από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: "Τεράστιες οι ελλείψεις της Ειδικής Αγωγής στην Κέρκυρα"

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Αριθμός:
6685
Τύπος:
Ερωτήσεις
Συνοδος / Περίοδος:
Α' ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
Θέμα:
Τεράστιες οι ελλείψεις της Ειδικής Αγωγής στην Κέρκυρα
Κόμμα:
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ
Ημερομηνία:
04/02/2013
Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
05/02/2013
Καταθέτοντες:
Βαμβακά Νικολάου Ευγενία (Τζένη)
Μαντάς Κωνσταντίνου Χρήστος
Σαμοΐλης Κωνσταντίνου - Νικολάου Στέφανος
Υπουργεία:
Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Υπουργοί:
  • Αρβανιτόπουλος Κωνσταντίνος (Υπουργός Παιδείας,Θρησκευμάτων,Πολιτισμού και Αθλητισμού)
Αρχεία Ερωτήσεων:
  • .pdf

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ανάπτυξη Υποστηρικτικών Δομών για την ένταξη και συμπερίληψη στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες - Μετατροπή του Ειδικού Σχολείου σε Κέντρο Υποστήριξης Ειδικής Αγωγής Εκπαίδευσης (Στελέχωση των Ε.Δ.Ε.Α.Υ με Ε.Ε.Π)



Η ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α, ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΕΥΕ ΕΔ) ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α,  ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»

Κατηγορία Πράξης 
«Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»
Πράξη
 "Ανάπτυξη Υποστηρικτικών Δομών για την ένταξη και συμπερίληψη στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες-


  -Μετατροπή του Ειδικού Σχολείου σε Κέντρο Υποστήριξης Ειδικής Αγωγής Εκπαίδευσης"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ΣΧΟΛΙΟ

Μπορείτε να διαπιστώσετε βλέποντας την πρόσκληση, πως δεν συμπεριλαμβάνονται στη διαδικασία, προφανώς διότι απεντάχθησαν από το ΕΣΠΑ, οι Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου( σε διαδικασία σταδιακής εξόδου βρίσκονται οι Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας), γεγονός πολύ ανησυχητικό για το τι μέλλει γενέσθαι του χρόνου στις Περιφέρειες αυτές, τη στιγμή που το Υπουργείο Παιδείας ομιλεί περί 2500 χιλιάδων πιστώσεων- από το κρατικό προϋπολογισμό- που θα διατεθούν για πρόσληψη αναπληρωτών για τη γενική και την ειδική αγωγή.

Αλλά αυτά τα προβλήματα έχουν τα προγράμματα ΕΣΠΑ, τα οποία κάποτε τελειώνουν και αφήνουν πίσω τους χιλιάδες στρεβλώσεις και προβλήματα, όταν τόσο σημαντικοί τομείς, όπως η Παιδεία και η Υγεία, δεν στηρίζονται σε πιστώσεις του κρατικού προϋπολογισμού, αλλά σε κοινοτικούς πόρους με ημερομηνία λήξης.

Έχει ενδιαφέρον επίσης να δείτε στην πρόσκληση, την επιχειρηματολογία που αναπτύσσεται, προκειμένου να  "δομηθεί" η προαπαιτούμενη για την έγκριση του εν λόγω προγράμματος ΕΣΠΑ, καινοτομία.

 Βασίλης Βούγιας
7-2-2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Θ)": ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 1-2-2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Θ)

       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Την Παρασκευή 1/2/2013 πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα με επιτυχία πανθεσσαλική εκδήλωση- συζήτηση για την ειδική αγωγή .Καλεσμένοι και κύριοι ομιλητές ήταν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α) κ.Βούγιας Βασίλης και ο αιρετός στο Υ.Σ.Ε.Ε.Π κ.Παπαευθυμίου Δημήτρης.
            Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι συλλογικών φορέων που έχουν σχέση με την ειδική αγωγή , εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων ,  παιδιά και γονείς που σχετίζονται με την ειδική αγωγή ,εκπαιδευτικοί και άλλοι ειδικοί του χώρου. 
            Από την τοποθέτηση των κυρίως ομιλητών διαπιστώθηκε η έλλειψη κεντρικού σχεδιασμού και στόχων για την ειδική αγωγή. Απαισιόδοξα ήταν και τα μηνύματα για τις σχεδιαζόμενες του χρόνου προσλήψεις αναπληρωτών με σαφή κίνδυνο την αδυναμία λειτουργίας πολλών δομών που εδώ και χρόνια στηρίζονται σε αναπληρωτές .Επίσης κυριάρχησε η άποψη ότι ο νέος νόμος για τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες διάγνωσης και υποστήριξης έχει πολύ αμφίβολα κίνητρα και λειτουργικότητα. Προχειρότητα, καιροσκοπισμός και κινήσεις πανικού φαίνεται να χαρακτηρίζουν τους μέχρι τώρα χειρισμούς του υπουργείου.
            Στη συνέχεια της συζήτησης αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ των παριστάμενων και έγινε το πρώτο βήμα επικοινωνίας και συνεργασίας με τους φορείς που συμμετείχαν. Έντονη ήταν η αίσθηση της ανάγκης συνεργασίας και ενότητας για τα επόμενα βήματα. Υπήρξε επίσης κοινή σε όλες τις πλευρές και ιδιαίτερα στους οργανωτές η ικανοποίηση που μας έδωσε αυτή η επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών κάτι το οποίο φαίνεται να έχει ανάγκη ο κόσμος της ειδικής αγωγής.
            Στο ψήφισμα που ακολούθησε διατρανώθηκε η  βούληση των παραβρισκόμενων να μην δεχθούμε την αποδυνάμωση και τη συρρίκνωση του έργου και των υπηρεσιών του κοινωνικού αγαθού της ειδικής αγωγής.
            Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Θ ευχαριστεί τα μέλη και όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση . Θερμές ευχαριστίες στους κυρίους Βούγια και Παπαευθυμίου για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του συλλόγου μας.
            Οι εξελίξεις απαιτούν συντονισμένες και συλλογικές δράσεις και σε αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζει τις ενέργειες του ο σύλλογος μας.   

 Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Θ

Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2013

Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2013


Δελτίο Τύπου Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α
Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2013

altΑνακοινώνεται ότι από την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 θα υποβάλλονται στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής  περιόδου Μαΐου  2013. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Μαΐου 2013 για τα επίπεδα:
α) Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση», Α2 «βασική γνώση») σε ενιαίο διαβαθμισμένο test, στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική και Ιταλική.
β) Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαίο διαβαθμισμένο test στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.
γ) Γ1 «πολύ καλή γνώση» στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

 Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
  • Μία φωτογραφία μικρού μεγέθους.

  • Ένα έντυπο παράβολο δημοσίου :
α. των 60 ευρώ για το επίπεδο Α  (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση»),
β. των 80 ευρώ για το επίπεδο Β (Β1 «μέτρια γνώση» και Β2 «καλή γνώση»),
γ.των 80 ευρώ για το επίπεδο Γ1 («πολύ καλή γνώση»). 
Σε περίπτωση έλλειψης εντύπων παραβόλων, τα αντίστοιχα ποσά μπορούν να εισπράττονται και με την έκδοση διπλοτύπων είσπραξης από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.). Τα παράβολα ή τα διπλότυπα εισπράττονται υπέρ του Δημοσίου ( Κ.Α.Ε. 3741).
  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. Ελλείψει αυτής, κατατίθεται φωτοαντίγραφο διαβατηρίου ή άλλου νόμιμου αποδεικτικού εγγράφου από το οποίο προκύπτουν τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας του υποψηφίου όπως στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία αυτού.

  • Ειδικό έντυπο «Aίτηση» που διατίθεται προς συμπλήρωση από την επιτροπή συγκέντρωσης δικαιολογητικών, στις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
 Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται από 08-02-2013 το ειδικό έντυπο «Αίτηση» και από την ιστοσελίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.: www.minedu.gov.gr.
Το Αναλυτικό Πρόγραμμα των Εξετάσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για την σχετική απόφαση πατήστε εδώ.
Για Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Ρόδος: Έκκληση για βοήθεια από ένα δωδεκάχρονο αγγελούδι…

Ρόδος: Έκκληση για βοήθεια από ένα δωδεκάχρονο αγγελούδι…

Ακόμα ένας λιλιπούτειος συμπολίτης μας, πάσχει από λευχαιμία και χρήζει μεταμόσχευση μυελού των οστών περιμένοντας για το μόσχευμα που θα του χαρίσει ζωή...

Το δίγλωσσο σχολείο Ρόδου πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας στις 07/02 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 με 16:00 να παραστούν μόνο για πέντε λεπτά στο σχολείο το οποίο βρίσκεται επί της Γεωργίου Σεφέρη 108 στην Ηλιούπολη (πίσω από το ζαχαροπλαστείο Mikes στον πρώτο όροφο) για έλεγχο συμβατότητας.

Η εξέταση απευθύνεται μόνο για ενήλικες από 18 ως 50 ετών και γίνεται με τη λήψη στοματικού επιχρίσματος (σάλιου) από το οποίο ελέγχεται η συμβατότητα και καταχωρείται στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, όπου και παραμένει μέχρι την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας του. Αν βρεθεί συμβατός με κάποιον ασθενή, επιβεβαιώνει τη συγκατάθεση του και έπειτα προσφέρει Αιμοποιητικά Κύτταρα που είναι σαν μια Εθελοντική Αιμοδοσία και όχι με Μυελό των Οστών όπως γινόταν παλαιότερα.

Κάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, προσβάλλονται από σοβαρές ασθένειες του αίματος, όπως και η ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ που απειλούν τη ζωή τους. Για πολλούς από αυτούς η μεταμόσχευση προσφέρει τη μοναδική ελπίδα για ζωή.

Μπορείς να φανταστείς πως είναι να είσαι το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να χαρίσει ξανά τη ζωή και την ελπίδα σε ένα μικρό παιδί;

Parapona-Rodou

Γνωστοποίηση πορίσματος Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης(Ε.Δ.Ε) για τη δυσλειτουργία του ΚΕ.Δ.Δ.Υ Ιωαννίνων



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Βερανζέρου 14, 5ος όρ. Τ.Κ.10432, Αθήνα,  tel: 6974714206,  e-mail: poseepea@yahoo.gr


                                                  Αθήνα: 7-2-2013
                                                  Α.Π: 208


        

         Προς:- Δ/ντρια Περιφ/κής   Δ/νσης Εκπ/σης Ηπείρου 
                     κα Χουλιάρα
          Κοιν:- Γενικό Γραμματέα ΠΑΙ.Θ.Π.Α κο Κυριαζή
                    -Δντή Ειδικής Αγωγής  κο Λολίτσα



Θέμα: «Γνωστοποίηση πορίσματος Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης(Ε.Δ.Ε) για τη δυσλειτουργία του  ΚΕ.Δ.Δ.Υ Ιωαννίνων»


Αξιότιμη κυρία Χουλιάρα,

όπως σας είναι γνωστό, κατόπιν εγγράφων της Ομοσπονδίας μας,(Α.Π: 112/14-5-2012 και 114/21-5-2012) διατάχθηκε Ε.Δ.Ε για θέματα έντονης δυσλειτουργίας του ΚΕ.Δ.Δ.Υ Ιωαννίνων, που παρακώλυαν την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας αυτής.
 Παρόλο που η εν λόγω Ε.Δ.Ε, από ότι γνωρίζουμε, έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό (καταθέσεις μαρτύρων κλπ), πλην όμως μέχρι σήμερα, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας και σχετικά έγγραφά μας(Α.Π: 135/17-9-2012), μέχρι σήμερα δεν μας έχει γίνει γνωστό το πόρισμα αυτής, παρότι έχουμε πρόδηλο έννομο συμφέρον να μάθουμε αυτό, αφενός διότι από δική μας αναφορά διατάχθηκε η εν λόγω ΕΔΕ, αφετέρου αφορά θέματα εύρυθμης λειτουργίας της εν λόγω Υπηρεσίας, που επηρεάζουν όλο το προσωπικό αυτής, το οποίο (προσωπικό) ανήκει στην Ομοσπονδία μας.

Αναγκαζόμαστε λοιπόν να επανέλθουμε στην υπόθεση της διενεργηθείσας Ε.Δ.Ε στο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ιωαννίνων και, με δεδομένο ότι πλέον έχει παρέλθει κάθε εύλογος χρόνος, να σας ζητήσουμε (ξανά) να μας ενημερώσετε για την τύχη της ανωτέρω Ε.Δ.Ε και σε ποιο στάδιο βρίσκεται σήμερα, ενώ σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί αυτή, παρακαλούμε να μας χορηγήσετε ευθύς αντίγραφο του πορίσματος αυτής.
 
Για το Δ.Σ
 
Ο Πρόεδρος                        Η Γ. Γραμματέας  


   


Βούγιας Βασίλης                     Κατσούλη Παναγιώτα