Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου ΥΠΔΒΜΘ: Πλήρωση 120 κενών Θέσεων Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π

Υπουργείο Παιδείας: Πλήρωση κενών θέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. - Ολα τα ονόματα

Δελτίο Τύπου 12/11/2010

Πλήρωση κενών θέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ.

Το Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την πλήρωση 120 κενών οργανικών θέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε) και Κέντρων Διάγνωσης Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) με μόνιμο διορισμό, 20 Ψυχολόγων κλάδου ΠΕ 23, 20 Λογοθεραπευτών κλάδου ΠΕ 21-26 , 20 Εργοθεραπευτών κλάδου ΠΕ 29, 20 Κοινωνικών Λειτουργών κλάδου ΠΕ 30, 10 Σχολικών Νοσηλευτών κλάδου ΠΕ 25, 10 φυσικοθεραπευτών κλάδου ΠΕ 28 και 20 μελών κλάδου ΔΕ 1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, από τους οριστικούς πίνακες επιλογής υποψηφίων.
Οι πίνακες καταρτίστηκαν από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Υ.Σ.Ε.Ε.Π), κυρώθηκαν από τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με την 90053/Γ6/9-9-2005 απόφαση του ίδιου Υπουργού και ισχύουν μέχρι 31-12-2010 (άρθρο 26,παρ.9γ. του ν. 3879/2010-ΦΕΚ 163 τ.Α΄).
Οι υποψήφιοι για διορισμό καλούνται να καταθέσουν αίτηση τοποθέτησης σε κενές οργανικές θέσεις του κλάδου τους αυτοπροσώπως, στη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, γραφείο 1069, 1ος όροφος. Τηλ. 210 3442931, 210 3442332) και κατά τις ώρες 12:00 με 14:00 καθημερινά ή με fax 210 3442193.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από την 15-11-2010 έως και την 22-11-2010.Οι πίνακες των ονομάτων ανά ειδικότητα, καθώς και τα οργανικά κενά έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ 120 ΘΕΣΕΩΝ Ε.Ε.Π ΚΑΙ Ε.Β.Π ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(ΠΟΣΕΕΠΕΑ)
Βερανζέρου 14, Αθήνα www.poseepea.blogspot.com poseepea@yahoo.gr
Αθήνα 11/11/2010
Α.Π: 43
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΘΕΜΑ: « Εγγραφή εκατό (100) πιστώσεων για θέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και είκοσι (20) πιστώσεων για θέσεις Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού.»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Ομοσπονδίας μας, ο Υφυπουργός Οικονομικών κος Σαχινίδης υπέγραψε και απέστειλε στο ΥΠΔΒΜΘ, έγγραφο δια του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, με το οποίο εγγράφει εκατό (100) προβλέψεις θέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και είκοσι (20) προβλέψεις θέσεων Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, για την κάλυψη των αναγκών των Κέντρων Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) και των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) της Χώρας.
Πρόκειται για τις εκατόν είκοσι (120) πιστώσεις που εκκρεμούσαν από το 2008 και οι οποίες επρόκειτο να καλυφθούν από τους αξιολογικούς πίνακες που προέκυψαν από την προκήρυξη του 2005, σύμφωνα με την 90053/Γ6/9-9-2005 απόφαση του τότε Υπουργού Παιδείας ’’Προκήρυξη θέσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού για μόνιμο διορισμό στα ΚΔΑΥ και στις ΣΜΕΑ – κριτήρια και διαδικασία επιλογής και τοποθέτησης’’ .
Οι αξιολογικοί πίνακες των οποίων η ισχύς παρατάθηκε έως τις 31/12/2010, είχαν καταρτιστεί από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΥΣΕΕΠ) και κυρώθηκαν από τον Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Επισημαίνεται ότι οι διορισμοί αυτοί θα είναι οι τελευταίοι που στηρίζονται σε προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, δεδομένου ότι όλες πλέον οι προσλήψεις θα είναι μέσω ΑΣΕΠ, διαδικασία που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει θεσμοθετηθεί από την Πολιτεία.
Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος από κοντά και θα επανέλθει προς ενημέρωση των μελών της προσεχώς.

Για το Δ.Σ


Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας





Βούγιας Βασίλης Κατσούλη Παναγιώτα

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αιρετού Υ.Σ.Ε.Ε.Π Παπαευθυμίου Δημήτρη

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ AΘΗΝΑ 8/11/2010
ΑΙΡΕΤΟΣ ΥΣΕΕΠ
ΤΗΛ. 6972056448
e-mail:papdimit@yahoo.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΥΣΕΕΠ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
Με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων για το ΥΣΕΕΠ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην διαδικασία και πρωτίστως τους συναδέλφους που στήριξαν με την ψήφο τους το Πανελλήνιο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο και εμένα προσωπικά, αναδεικνύοντάς μας πρώτους.
Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που αντιστάθηκαν και δεν εντάχθηκαν στο κλίμα πόλωσης που με ένταση επιχειρήθηκε από συγκεκριμένα άτομα, τα οποία, μέσα από ψευτοδιλήμματα, πατρονάρισμα του ΕΒΠ και παραπληροφόρηση, προσπάθησαν να πλήξουν την ενότητα του ΕΕΠ και του ΕΒΠ, το κύρος των συλλογικών συνδικαλιστικών μας οργάνων, ΠΟΣΕΕΠΕΑ και Περιφερειακούς συλλόγους, αλλά και το κύρος των ίδιων των υπηρεσιακών συμβουλίων.
Η βασική θέση του συνδυασμού Πανελλήνιο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο, Όπου είναι να πάμε θα πάμε όλοι μαζί, έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία των συναδέλφων που τάχτηκαν υπέρ της άποψης ότι τα συνδικαλιστικά μας θέματα πρέπει να τα διαχειρίζεται ο επίσημος συνδικαλιστικός μας φορέας που είναι η ΠΟΣΕΕΠΕΑ και να σταματήσει η υποκατάστασή του από τους αιρετούς εκπροσώπους, οι οποίοι έχουν άλλο ρόλο και αρμοδιότητες.
Από την πλευρά μου θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συναδέλφους, ότι θα συνεχίσω με την ίδια συνέπεια και ευθύνη να είμαι δίπλα τους και θα υπερασπιστώ κάθε νόμιμο και δίκαιο αίτημά τους, χωρίς να δημιουργώ την αίσθηση ότι κάποιος μου οφείλει .
Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την ισότιμη αντιμετώπιση των συναδέλφων, περιφρουρώντας την αξιοπρέπεια τους καθώς και το κύρος και την διαφανή λειτουργία του ΥΣΕΕΠ.
Είμαι στη διάθεση όλων των συναδέλφων
Με εκτίμηση
Παπαευθυμίου Δημήτρης
Αιρετός ΥΣΕΕΠ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Αποτελέσματα εκλογών Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π και Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

ΛΑΜΙΑ 3/11/2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΠΥΣΕΕΠ

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 64
ΨΗΦΙΣΑΝ: 64
ΑΠΕΙΧΑΝ : -
ΕΓΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: 62
ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: 2



ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΗΦΩΝ ΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ :


1. Βαϊτσούδη Βιργινία του Ηλία : 20
2. Βούγιας Βασίλειος του Ιωάννου : 56

3. Καρυστινός Ανδρέας του Ευαγγέλου : 19
4. Καρυστινού Ιωάννα του Αργυρίου : 11


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΥΣΕΕΠ



ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 64
ΨΗΦΙΣΑΝ: 64
ΑΠΕΙΧΑΝ : -
ΕΓΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: 64
ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: -


1)-ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΑΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ:

1.- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ: 76,56% ( 49 ψήφοι)

2.- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π : 17,18% ( 11 ψήφοι)

3.- ΕΣΑΚ – ΔΕΕ : 6,25% ( 4 ψήφοι)


2)-ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΗΦΩΝ ΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ:


1. Συνδυασμός : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Aνδριανάκου Καλλιόπη του Γεωργίου: 1
Γαϊτανά Σταματία του Νικολάου : 2
Γερονίκου Ελευθερία του Αλέκου : 1
Καλιάλη- Αθανασιάδου Μαρία του Λεωνίδα
Καρπενησιώτης Ευστάθιος του Ανδρέα : 36
Καρτσωνάκη Γεωργία του Νικολάου: 1
Κουμπουζής Σταύρος του Θεοδώρου
Πανταζής Ιωάννης του Σωτηρίου
Παπαευθυμίου Δημήτριος του Ιωάννη: 34
Παρασκευαϊδης Δημοσθένης του Θεόφιλου
Ροζοκού- Παπαϊωάννου Ευαγγελία του Κων/νου
Ρωμηός Ευστάθιος του Θεοδώρου : 4
Σαρινοπούλου Φωτεινή του Ανέστη: 2
Τασσοπούλου Ευφροσύνη του Παναγιώτη: 2
Τσιακούλιας Φίλιππος του Αθανασίου



2. Συνδυασμός : ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π

Αγγελάκη Αντωνία – Μαρία του Γεωργίου
Αλεξογιάννη Αναστασία του Παναγιώτη: 3
Ανδρεόπουλος Φώτης του Δημητρίου: 6
Βαζούκη Γλυκερία του Βασιλείου
Ευλογημένου Βιολέττα του Σπυρίδωνος: 1
Ζαχαράκη Αφροδίτη του Θεμιστοκλή
Θεολογίδου Παναγιώτα του Ανδρέα: 6
Θωμά Βαϊα του Γεωργίου: 2
Ιωσηφίδου Δήμητρα του Κυριάκου
Κυρτσόγλου Μαρία του Πρόδρομου
Παπαζαφειροπούλου Χριστίνα του Παρασκευά
Τζίρτζιρα Θάλεια του Κων/νου
Χαρβάτης Αδάμ του Άγγελου
Χατζηανδρέου Ευάγγελος του Ευριπίδη


3. Συνδυασμός: ΕΣΑΚ – ΔΕΕ

Κισούδη Ελένη του Νικολάου
Κουτσιούρη Καλλιόπη (Πόπη) του Γεωργίου
Μπούσγα Μαρία του Χρήστου
Περράκη Γεωργία του Μιχαήλ
Τέλιου Μαρία του Γεωργίου
Τόλης Παντελής του Κων/νου
Τριανταφυλλίδου Μαρία του Αλεξάνδρου: 2
Τσίρμπα Γεωργία του Σωτηρίου